2014. január 5., vasárnap

5 / 365

"Az év minden egyes napján tény egy gyerekes dolgot, és változtass meg 365 életet."
tegnap végre megírtam a Farkasszív vázlatát, és már majdnem megvan az első rész is. Tényleg igaz, hogy a változatosság gyönyörködtet. Nem mostanában dobott fel ennyire valami új dolog. :)

---

iskola - utállak! épp egy ének házi dolgozatot írok, és még van hátra öt oldal kémia házi dolgozat szerűség, elvileg szorgalmi feladat, aztán ki tudja, lehet, hogy úgy járunk, mint a törivel, amin hajnali negyed háromig dolgoztam, és semmit sem kaptam érte, még a beígért ötöst sem... :)

---

gyakori kérdéseken megint alkotnak a népek...
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__4680552-csak-en-latom-ennyire-ijesztonek-a-mai-helyzetet
és fordulok le a székről!!! miért kell mindenkinek ennyire előítéletesnek lennie a rockkal, meg a metállal szemben? mit vétett ez a két műfaj, azon kívül, hogy jó??
a kérdező kommentje: "oké de gondoljatok bele ha ezek a gyerekek felnőnek agresszívak lesznek. elég a zenét meghallgatni..."
hát én nem ismerek olyan embert, aki rockon nőtt fel, és agresszív lenne!! csak olyat ismerek, aki rockon nőtt fel, már 29 (!!!) éve hallgat rockot, és komoly, megbízható ember! és más rocker ismerősöm sem agresszív. de nem baj, hadd higgyék ezt a tucat lányok, legalább nem szólogatnak be a rockereknek :D :D

---









Avenged Sevenfold

Bullet For My Valentine
Chlidren Of Bodom


a fekete a vidám színem

Guns N' Roses - a világ egyik legjobb bandája :)


a legjobb CD. foREVer

tudjátok kinek szurkolok :D :D

most már kedvelem Spongya Bobot :D :D

hát hogy lehet a rockot/metalt nem szeretni?? :O

---

azoknak, akik nem hiszik el, hogy ez a műfaj nem csak a halálról szól.
















akit ez nem győz meg, az már menthetetlen...

~peace foREVer
Beth

1 megjegyzés:

  1. Szégyen! Ugyan már...az ilyenen csak nevetni tudok.:DD
    Valamikor olvastam egy olyan kérdést, hogy a csajnak volt egy 14 éves húga, aki rockot hallgatott, és hogy meg akarja változtatni, JÓ irányba akarja terelni őt.
    Nem értem, ha valaki ezt a műfajt szereti, miért kell leszólni. Na meg azokat utálom, akik a rockereket így ítélik meg. Hogy elmebetegek, agresszívak, és csak a halálra tud gondolni.
    Egyszer történt velem egy olyan, hogy az egyik évfolyamtársammal órára mentünk, és a srác feketébe volt. A tanár meg rászólt, hogy miért van abba, mert a fekete a szomorúság és a halál színe. Igen lehet, hogy annak a színe, de hát FIÚ. Jó hogy nem pink felsőket fog hordani. >.<"

    VálaszTörlés

"Mindenki azt akarja, hogy a barátod legyen. Rázd le őket... fogj velük kezet, légy barátságos, de tudd mire megy ki a játék."

- W. Axl Rose