2014. január 19., vasárnap

16 / 365tegnap kimentem a faluban lévő temetőbe anya egyik ismerősével, hogy megnézzük, amiért a faluban nagy hírverés van, állítólag kivágtak pár fát. Nos, a temető nagyját végig jártuk ( a gyerekek, és az akasztott emberek sírjai közé már nem mentünk be, mert elképesztően nyomasztó egy hely a jónéhány névtelen sír, van, melyiken már fejfa sincs...), de nem találtunk frissen kivágott fa tuskóját.  Nem értem, miért van ez, kinek mi  a baja ezzel, de majdcsak kiderül minden.
talán egy éve, hogy építettek ki turista útvonalat, mely a "Négyszögletű Kerek Erdő Tanösvény" nevet viseli. Behálózza az egész falu határát. A temetőnél lévő információs tábla.amit a helyi Kulturális Egyesület helyre állított.


ez volt csak amit a temető területén találtunk, de nem hinném, hogy onnan vágták ki.
1929-es sír.


1935

és van egy 1989-es is!

---

Előtte még a helyi erdőbe is kimentünk egy kicsit, ott ezeket fényképeztem. Élőben sokkal jobban néz ki, ez nem adja vissza a szépségét. Majd nyáron kell fényképezni, mikor minden tiszta zöld, és szép... :) :)

ide már csak egy farkas hiányzik, ahogy egy barátom írta. :)
mert itt is gyönyörű az ég. Hol nem? :)
ennyi a tegnapi napomról. a mai napom egy másik bejegyzést fog kapni. :)

~peace foREVer
Beth

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Mindenki azt akarja, hogy a barátod legyen. Rázd le őket... fogj velük kezet, légy barátságos, de tudd mire megy ki a játék."

- W. Axl Rose