2014. január 17., péntek

14 / 365

Az Avenged Sevenfold Hungary szerint, M. Shadowsnak nemsokára ismét születni fog gyeeke :) Legyen igazuk :) :)

---

Amikor este, csak úgy unaloműzésből, és a telehold miatt, egy barátoddal írsz egy történetet (pontosabban az a barát írja a lényeget, te meg csak abba tudsz belekötni, hogy a végén meghal a kedvenc szereplőd, vagy legalábbis úgy tűnik), valami hihetetlenül jó érzés :) :)




---

ma volt a félév zárás. szerencsére nem bukok meg fizikából, épp, hogy átcsusszantam, de attól még nem lesz a kedvencem, sőt... kíváncsi vagyok, mi lesz ebből, főleg, hogy a tanárok szavazzák meg a magatartás, illetve szorgalom jegyeket... fényében annak, hogy facén sok a tanár ismerősöm, akik látják a jó kis metal zenéket amiket kirakok, és, hogy ma tesin mikor mentünk ki, Shadow majdnem ott felejtette a telefonját, és meg utána szóltam, hogy nem-e kell neki, mire mondta, hogy ja, de, és meg egyből, jó hangosan persze: "b*zdmeg, kellett szólnom..." a tesi tanárt még nem láttam olyan gyorsan hátra fordulni! csak annyit mondott egy angry bird arckifejezéssel, hogy "na!" , nem hiszem, hogy megkapom a négyest a magatartásra, illetve a hármast a szorgalomra... :)

---

ma végre megérkezett a II. és IV. ALIEN könyv :) <3 :) így már teljes a sorozat ezen része. és ez az első könyvsorozat, ami megvan :D :D



---

farkasos képek































---

egy jó zene. :) :) a lelkemet is odaadnám ilyen hangért :) :)

~peace foREVer
Beth

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Mindenki azt akarja, hogy a barátod legyen. Rázd le őket... fogj velük kezet, légy barátságos, de tudd mire megy ki a játék."

- W. Axl Rose