2014. február 25., kedd

45 / 365. - 18-21. nap.

mert ennyi nappal biztos már el vagyok maradva...

18. nap: Nevezd meg azt a tévésorozatot, aminek a rabja voltál
19. nap: Sorold fel a helyeket, ahol eddig éltél
20. nap: Koncertek, amiken voltál
21. nap: Ami bekapcsol és ami kikapcsol

 Nevezd meg azt a tévésorozatot, aminek a rabja voltál
Nem nagyon nézek tévét, igazából anya végig hallgatja, csak néha rá pillantok, így nem is nézek tévésorozatokat. :) Régen néztem a Vámpírnaplókat, de abból is csak az első évadot :D Illetve, a másik sorozat amit végig tudtam ülni, amit még szerettem is, az a Millennium sorozat, avagy a Tetovált lány. Az valami nagyon jó, érdekes sorozat... :) :) De az nem tévésorozat, úgyhogy... :D :D

Sorold fel a helyeket, ahol eddig éltél
Eddig még csak egy kis faluban éltem, valahol Magyarország közepe felé, olyan helyen, ami nagyon szép, és amit most nem neveznék meg. Bár a blog magán dolgokról szól, ennyire azért ne legyen már személyes... :) :)

Hogy azért mégse a ködösítés menjen, egy helyi észrevette, hogy az erdők sötétebb foltja, ezt a madár alakot rajzolja ki. Mi a madár szárnyai alatt élünk. Egy madár vigyáz ránk. :) :)


"Ez a madár alakzat még teljes Európa nézetnél is tisztán látható, így településünkre az egész Európát befogó térképen is egy mozdulattal rá tudunk bökni, ezt nem sok ilyen pici falu mondhatja el magáról!
Reméljük unokáinknak is meg tudjuk majdan mutatni az akkor aktuális térképen ezt az érdekességet, és erdejeink nem lesznek biomassza erőművek, láncfűrészek, és kapzsi tulajdonosok martalékává!"


 Koncertek, amiken voltál
Sajnos még egyre sem jutottam el. A november 22.-i Children Of Bodom koncertre majdnem el sikerült jutnom, de aztán mégsem jött össze... Nem baj, majd a június 7.-i Pokolgép koncert összejön, ha kell, négykézláb csúszok fel Pestre!! :) :) Ja, és valaki nézte, hogy a Pokolgép koncertre 6.666 ft a belépő? 666, értitek... :) :)




 Ami bekapcsol és ami kikapcsol
Ami bekapcsol: ha a barátaimmal lehetek, jó zene, írás, rajzolás, klipek, olvasás. :) Ami kikapcsol, az a barátokkal való időtöltés, zenehallgatás, írás, séta ki a hegyekbe... :)


holnap készítek egy képet arról, mi vettem fel.. hát az vicces lesz :D :D

~peace foREVer
Beth

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Mindenki azt akarja, hogy a barátod legyen. Rázd le őket... fogj velük kezet, légy barátságos, de tudd mire megy ki a játék."

- W. Axl Rose