2014. február 19., szerda

41 / 365 - 12. és 13. nap.

12. nap: Képernyőkép az asztalodról
13. nap: Három vallomás, választásod szerint

ezt a két napot összevonva "válaszolom meg", mert egyrészt egyikre se tudok sok mindent mondani, másrészt, ennyi nappal el vagyok maradva, talán többel is. :D

Képernyőkép az asztalomról -  ehhez annyi hozzáfűzni valóm van, hogy anyámmal közös a számítógépünk, így a hátteret ő választotta ki. :)


Három vallomás:
 - Sosem gondoltam volna, hogy barátok leszünk, de mégis így alakult, és ezt nem lehet elégszer megköszönni. Sokat változtattál rajtam. Köszönöm, hogy ismerlek, hogy barátom vagy. :)
 - Utálom ezt az egészet, hogy ilyen iskolába, ilyen osztályba kell járnom, hogy ennyi kétszínű ember vesz körül, és hogy állandóan aggódom valakiért vagy valamiért. És, legfőképp, hogy mindig a múlton és a jövőn kattogok. Persze a rosszabbik felén. Ezért hallgatok szomorú zenéket. De amúgy ne ijedj meg, nincs semmi bajom, minden rendben van. Csak egy kicsit többet gondolkodom, mint mások, és másképpen. De még mindig tudok mosolyogni. És naponta kétszer legalább meg is teszem! :)
 - A kedvenc zeném a So Far Away - ez a legőszintébb szám, ami ezen  világon van. (ez nem vallomás, de más nem jut már eszembe :D )




Na jó, ez egy túlságosan is őszinte bejegyzés lett :D :D

~peace foREVer
Beth

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Mindenki azt akarja, hogy a barátod legyen. Rázd le őket... fogj velük kezet, légy barátságos, de tudd mire megy ki a játék."

- W. Axl Rose