2014. április 17., csütörtök

haters a facebookon - ne merj szólni, mert letámadnak!

ma belefutottam a falunk béli könyvtár honlapján egy oda nem illő, pontosabban a gyűlölködésről szóló képbe. szerintem nem illik oda, és nem értettem egyet a fordítással sem (én úgy fordítottam volna le: "A gyűlölködők látnak majd sétálni a vízen és azt mondják, azért, mert nem tudsz úszni"). mertem írni egy kommentet, erre egyből nekem támadt a könyvtáros lány (az előzményekről annyit lehet tudni, hogy már kisgyerek korom óta utált, hogy miért arról fogalmam sincs, ezt tetézi, hogy ő egy hatalom mozgatta ember, én pedig egy hatalomellenes, lázadó ember vagyok...). egy kicsit felidegesített.
De hogy lássátok is, mi történt pontosan, itt a link  képhez:
https://www.facebook.com/sislay.konyvtar/photos/a.792258407458174.1073741828.766318003385548/845080718842609/?type=1&stream_ref=10
A személyekről: Kelemen Bettina : én vagyok az
Ramóna Éva Dick : a könyvtáros lány
Szöllősi Betti : nem tudom ki ő, nem ismerem, de biztos nem látogatója a könyvtárnak, mert akkor biztosan találkoztam volna vele.
élek a gyanúval, hogy a könyvtáros meghívására állt ki mellette... de ez csak az én gyanúm...

Nos, mindegy is... Csak kicsit idegesítettek fel. Inkább jót szórakoztam azon, hogy írtam egy elég kulturált módon megfogalmazott kommentet, erre meg egyből betámadtak... Igaza volt egy helyi emebrnek, ha egy "a" betűt írnék oda, már akkor is be támadna :D :D
Hát, ez a lázadozók sorsa: mondanak valamit, hiába van igazuk, máris vihar van egy pohár vízben .

A könyvtárat attól még szeretem, senkivel semmi bajom nincsen ott, mert azt be kell látnom, az új könyvtáros hozott némi színt a dologba. De azt is meg kell hagyjam, én már  nem járok oda, mert minden könyvet olvastam.

A másik, ami jó hír: elindult a szirszar.hu! :D :D nem az ékszerek tetszenek, hanem az eladó leírásai. Jó, kis frappáns, és ahogy elolvasásuk után megnézed a fényképeket - tényleg! :D


Annyit ma is megtanultam, hogy szólaljak fel (és jól leszúrnak az igazság miatt), illetve, amit m9iden nap, újra és újra megtanulok: legyek boldog, hiszen van okom rá!!!

A mai okok:




ebbe a füzetbe szoktam rajzolgatni. :) Köszönöm, Shadow :) <3 :)

ezt tegnap fejeztem be :)

ezt pedig ma :) (az elkészüléséről olvashattok az előző bejegyzésben)
ezeket rajzoltam eddig rajzlapra.

ez már a rajz tanárnál van. Föld Napjára készült. :)
ezt a könyvet hozták ki ma :) (ez a példány Lonewolf-nál kötött ki... :D )





~peace foREVer
Beth

1 megjegyzés:

"Mindenki azt akarja, hogy a barátod legyen. Rázd le őket... fogj velük kezet, légy barátságos, de tudd mire megy ki a játék."

- W. Axl Rose