2014. április 24., csütörtök

végre felpörögtek a dolgok :)

kármennyire is féltem a szóbeli kisérettségitől, egész jól alakultak eddig a dolgok. :)

-szerdán irodalom és nyelvtan volt porondon, azokból feleltünk, arról nem tudom hogy sikerült. Dante Pokoli Színjáték-át húztam, nyelvtanból pedig a Szöveg és kommunikáció, a szöveg felépítése című tétel akadt a kezembe.


Shadow-val. :)
a bal oldali vagyok :D
délután kicsit csavarogtam, tényleg csak egy kicsit, de az is bőven elég volt.

itt pár napja még egy ház állt. ma már csak egy halom szemét emlékeztet arra a legalább hatvan éves épületre, ami itt volt. igaz, már lehetetlen lett volna úgy felújítani, hogy az meg is érje, de akkor is, ekkora mocskot hagyni maguk után....
most ide egy panziót terveznek (nyert pénzből, mai nekem nagyon nem tiszta, a faluban négy panzió van, abból egy működik rendesen, a többiben csak hébe-hóba van vendég, akkor minek egy ötödik...?), a tavakat már kivájták, jó ocsmányak.... (és Natura 2000 területen is van a két tó...)
gratulálok a készítőjének....
egy gémeskút. a kútban még víz is van. meg sok szemét.
balra a helyi áramszolgáltató "szép" munkája látható.

-csütörtökön, az az ma, reggel amikor beestem a suliba, jó néhány perc telefon piszkálás után (úgy tűnik be fog halni az akksi, száz százalékról fél óra alatt lement ötvenhárom százalékra... hát, ennyit ért az xperia mini pro, egy újabb nagy hiba, csak kicsit komolyabban... :P ) a rajztanár oda jött, menjek vele fel az emeletre. odafent odaadta a Föld Napja rajzpályázatra beadott munkámért járó oklevelet, és díjat, mivel első helyezett lettem :)

a beadott munkám :)
az oklevél :)

a nyereményeim :)

miután kihevertem a sokkot, jött a történelem szóbeli, main az államalapítást húztam, négyest akartak adni, de az osztályfőnököm csak hármast adott, de nekem az is jó a négyes írásbelim mellé... :)
és haza is jöhettem a korábbi busszal, délre már itthon voltam (amúgy fél négykor szoktam hazaérni.. :) )


hú, azt hiszem semmit sem hagytam ki... :)

ez ment egész délután, és most is ez megy... ez így normális? :) :D

~peace foREVer
Beth

1 megjegyzés:

"Mindenki azt akarja, hogy a barátod legyen. Rázd le őket... fogj velük kezet, légy barátságos, de tudd mire megy ki a játék."

- W. Axl Rose