2014. szeptember 17., szerda

Maggie Stiefvater: Forever - Örökké

Maggie Stiefvater
Mercy Falls farkasai sorozat harmadik része
Forever - Örökké


Fülszöveg:
akkor…
Amikor Sam megismerte Grace-t, ő farkas volt, Grace pedig ember. Sam végül megtudta, hogyan lehet ember, szerelmük a különös távolságtartásból a közös élet intenzív közelségévé változott.
most…
Itt véget is érhetne a történetük. De Grace nem maradhat ember. Ezúttal ő a farkas. És Mercy Falls farkasait egy végzetes, különös vadászat fenyegeti.
örökké…
Sam bármit megtenne Grace-ért. De képes-e egyetlen fiú és egy szerelem megváltoztatni az ellenséges, veszett világot? A múlt, a jelen és a jövő összeomlani készül, egyetlen pillanatban – élet és halál pillanatában. A búcsú vagy az öröklét pillanatában.



Nem is tudnám eldönteni, hogy melyik a kedvencem ebből a sorozatból. Talán a Shiver, az tűnik a legboldogabbnak. Viszont a Forever is nagyon jó, talán a második legjobb, itt is nagyon jó az alaphangulat, és a Grace - Sam páros is megmelengeti az ember szívét. Hogy ennyire kitartanak egymás mellett, bármi történjék is. Szerintem, minden lány egy Samre vágyik. Egy Samre, aki érzékeny, de mégis mindig azt teszi amit kell, és mindent a legjobb tudása szerint, miközben tiszta szívből szeret. :) Persze, mindenki próbál a lehető legjobb lenni, még Cole is, aki hozta a szokásos formáját és még jobban belopta magát a szívembe. Lehet, hogy kicsit miatta is olvastam ez a sorozat második és harmadik részét? Mert a történet sajnos nekem egy kicsit vontatott, nálam az a nyerő ami rögtön egy durva dologgal kezdődik. Ám ez a Foreverre nem igaz, itt lassan történnek a dolgok, de épp ez is az egyik fő vonzereje. :) Visszatérve Cole-ra, nálam ő a kedvenc,
a karaktere, a titokzatos múltja, amiről könnyen hiheti az ember azt hogy mégis tudja mi történt vele, de szerintem több oka van a fájdalomra, ami hajtja.
Ismét egy újabb kedvenc regény, ami lehetne akár kötelező olvasmány is. Nem bánnám... :)

Már alig várom, hogy a Sinner-t olvashassam. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Mindenki azt akarja, hogy a barátod legyen. Rázd le őket... fogj velük kezet, légy barátságos, de tudd mire megy ki a játék."

- W. Axl Rose