2014. szeptember 17., szerda

Cassandra Clare: Üvegváros

Cassandra Clare
A Végzet Ereklyéi sorozat harmadik része
Üvegváros

Fülszöveg:
Hogy megmentse édesanyja életét, Clarynek el kell utaznia az Üvegvárosba, az Árnyvadászok ősi otthonába – még ha engedély nélkül belépni a városba a Törvénybe is ütközik, márpedig a Törvény megszegése halált jelenthet. Ha ennyi nem lenne elég, Jace nem akarja, hogy ott legyen, Simont pedig börtönbe vetették az Árnyvadászok, akik igencsak gyanúsnak találnak egy vámpírt, akinek nem árt a napfény.
Ahogy Clary egyre többet tud meg családja múltjáról, szövetségesre lel Sebastian, a titokzatos Árnyvadász személyében. Valentine minden erejével azon van, hogy örökre megsemmisítsen minden Árnyvadászt, nekik pedig csak akkor van esélyük vele szemben, ha összefognak örökös ellenségeikkel. De félre tudják-e tenni gyűlöletüket az Árnyvadászok és az Alvilágiak, hogy együttműködhessenek? Miközben Jace rádöbben, mi mindent hajlandó kockára tenni Claryért, vajon a lány újonnan meglelt képességeivel segíthet-e megmenteni az Üvegvárost – bármilyen áron?
A szerelem halálos bűn, és a múlt titkai is végzetesnek bizonyulnak, amikor Clary és Jace szembenéz Valentine-nal a New York Times nagysikerű sorozatának, A Végzet Ereklyéinek utolsó darabjában.


 Ez a történet egy csodálatos világot kelt életre. A szereplők zseniálisak, ahogy a fordulatos történet is. Ha egyszer elkezded, sosem tudod majd abbahagyni. Rabjává válsz, örökre. És végre egy olyan könyv, ahol a romantika nem egyenlő a csöpögős szövegeléssel. Angyalok, árnyvadászok, démonok, tündérek, vérfarkasok, vámpírok, és mondének – egy olyan világ, melybe bármikor belemerülsz, sosem szabadulsz. Imádom az egészet, úgy ahogy van. Köszönöm, hogy olvashattam ezt a csodát! :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Mindenki azt akarja, hogy a barátod legyen. Rázd le őket... fogj velük kezet, légy barátságos, de tudd mire megy ki a játék."

- W. Axl Rose