2014. február 25., kedd

Három év! :)

Hol is kezdjem...?
2011 február 21.-én kezdtem írni, ekkor nyitottam az első blogomat, ami egy Vámpírnaplók fanfiction volt. Nem tetszett egy történet, ami szintén hasonló stílusban íródott, ezért úgy döntöttem, írok ennél jobbat. Jobb az nem lett, de legalább elkezdtem írni. :) Néhány nap bénázás után, összehoztam az első fejezetet, amit 28.-án nyilvánosságra is hoztam. Nem volt olvasója a blognak, vagy három hétig, de rendületlenül, két hetente tettem fel a fejezeteket. - Vampire Điaries

Alig hat fejezetet írtam meg, amikor eszembe jutott egy nagyon jó ötlet, így elkezdtem írni egy angyalos, saját történetet. Azt is feltettem egy másik blogra, majdnem végig. - Egy angyal-rossz utakon - Azt már olvasták páran, de később jobb ötletem támadt.

Nyitottam egy harmadik blogot, arra is egy saját történetet tettem fel, de azt nem nagyon olvasták, igaz, az az előzőkhöz képest is bűn rossz volt. Be sem fejeztem, sem a blogot, sem a történetet. Még mindig a fiókban hever, félig készen. :) - Álomból rémálom

Ezután elkezdtem írni még egy történetet, miért ne, annak is külön blog, ekkor már 2011 nyara volt. Azzal a történettel értem el az addigi legnagyobb sikereimet. mikor bezártam a blogot (erre nemsokára kitérek), nyolc ezer felett járt a megtekintés, huszon-egynéhány véleményt kaptam, ezekből a legtöbb dicsérő volt, egy-kettő volt csak amiben semmi dicséret nem volt, és 44 követőm volt. - Mindig van kiút!

Ezután társíróként működtem közre egy blogban, amit itt megtalálhattok. A történetet én írtam, én is töltöttem fel, a blogot az ötletgazdával közösen építettük ki. Sajnos kiléptem, és már nem tudok visszalépni, a társszerkesztőm, akit most nem neveznék meg, mert nem véletlenül választott álnevet, elfelejtette  a jelszavát, és sehogy sem tudjuk megoldani, hogy újra tudjunk feltölteni fejezetet... - Veled is megtörténhet!

illetve, időközben megnyitottam ennek a blognak az elődjét. az egy háttér információs blognak indult, de hamar kitértem erre-arra, tettem ki zenéket, képeket, a blogokról infókat, és érdekességeket...  - Beth Rose Petrova

Ezeket a blogokat 2012 április elsején töröltem, egy tanács miatt. Annyi volt a lénye,g hogy az akkori helyi könyvtáros néninek odaadtam négy füzetemet (Ghost, Make me wanna die..., Mindig van kiút!)elolvasásra, és azt tanácsolta, ne tegyem fel a netre, mert onnan könnyen ellophatják az ötleteimet, akár egész történetemet is, és így nem éri meg, hogy más húz az én munkámból hasznot... Amint hazamentem, első dolgom volt, hogy töröljem az összes addigi blogomat, és a felhasználói profilomat is, ami Beth Rose Petrova néven futott...Ezt persze később nagyon megbántam, rengeteg irományom eltűnt, de most már mindegy... :)

Bírtam pár napig, aztán felregisztráltam Alice-Beth Moon néven, és elkezdtem feltölteni a Ghost című történetemet. :) - Ghost

Volt egy kósza próbálkotásom, egy vámpíros-vérfarkasos történetet kezdtem el írni, de ötletem sem volt, így inkább félbehagytam. Azt a blogomat most pictures from my heart címen találjátok meg. :) A Bleeding Moon, volt az az elbénázott történet :D - pictures from my heart

Ismét megnyitottam a magánblogom, ami már ez amin most vagytok. :)

Shadow-val elkezdtünk írni egy Guns N' Roses fanfictiont, mert ez mindkettőnk hatalmas kedvence. Azt a blogot itt érhetitek el. - Welcome To the Jungle

legutoljára 2012 december közepe felé, pontosan 11-én indíottam el az Angels Don't Kill blogomat, ami egy Children Of Bodom fanfiction. Ezt a blogot tegnap este fejeztem be. Erre töltöttem fel a legtöbb történetet, két darabot, a Hate me! volt az első, amire kaptam, hideget-meleget, az Angels Don't Kill-re, pedig már csak meleget. - Hate me!, Angels Don't Kill


Ez alatt a három év alatt, rengeteget fejlődtem. Köszönhetően a sok-sok építő kritikának, megjegyzésnek, támogatásnak, bátorításnak... Ha nem lettetek volna, valószínűleg már rég nem írnék. :)
És hatalmas köszönetet érdemelnek barátaim is!
Shadow - Ő is ír, és minden nap bátort. Jobban ismer, mint én magamat. Azt hiszem, ennél több magyarázat nem kell. :) És persze, ha annak idején nem ígérteti meg velem, hogy akármi van, folytatom az írást, akkor ma már nem írnék. :)
Szedres Kedves - Ő is mindig bátorít, és mindig biztat.. :) :)
Mark Schneider 61 - ha másfél évvel ezelőtt nem ígérteti meg, hogy mindig írok, akkor talán hosszabb-rövidebb időszakokra, biztosan abbahagytam volna az írást.
Lonewolf  - Ő is sokat biztat, rengeteg ihletet ad néhány elejtett mondatával, vagy, mikor írja a farkasos ötleteit... :) :) Neki köszönhetem a történetet, amit most írok, Ő adta az alapötletet, és még rengeteg erőt ahhoz, hogy tovább írjak, és rendesen megírjam a Farkaslányt is. És neki köszönhetem, hogy elkezdtem olvasni az Alien sorozatot. :) :)
BlackDeath - Ő is ír, valami eszméletlen jól! Köszönöm, hogy mindig kiállt mellettem. :) :)és persze mindenkinek hatalmas köszönöet mindenért. ha nem pontosan mindn úgy történt volna, ahogy, nem lennék iylen. :)

A továbbiakban, fogalmam sincs, mi lesz. Most még befejezem a Farkasszív megírását, aztán jön a Farkaslány, azt kiadónak is szeretném majd elküldeni... Blogon nem tudom, mit alkotok még, vagy, hogy alkotok - e még egyáltalán valamit. Ezt a blogot még biztosan frissíteni fogom, de az Angels Don't Kill blogot, nem tudom... Ha lesz kérés, esetleg egy szám címe, akor abból írhatok novellát, de ahhoz kérés is kell.... :) :)

ez a zene adta a legtöbb ihletet írás közben... :) :)


~peace foREVer
Beth

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Mindenki azt akarja, hogy a barátod legyen. Rázd le őket... fogj velük kezet, légy barátságos, de tudd mire megy ki a játék."

- W. Axl Rose