2014. február 10., hétfő

33 / 365 - 4. nap.

"feladat" : A Tumblr neved jelentése

Tumblr: http://bethrosedarkness23.tumblr.com/

 Az írói nevem van kint, vagyis a Beth Rose Darkness 23.
A Beth név az eredeti nevemre (Bettina) emlékeztet, és nagyon tetszik, ezért választottam. Emellett nem is tucatnév. ;)
A Rose-ról a kedvenc együttesem, a Guns N' Roses jut eszembe, és amúgy is egy nagyon szép, nőies név.
A Darkness pedig a kedvenc angol szavam. Szerintem, meg pár ember szerint, ez eléggé jellemző a gondolkodásomra...

A 23-as pedig, nos, annak nincs számomra semmi jelentése. Egy jó szám, lényegében az előbbre jutásnak is lehet a jelképe, de ennyi erővel akár lehetne, mondjuk, a 12, vagy a 34 is. Ez egyszerűen csak jött :D


A Tumblr-n lévő képekről pedig csak annyit, hogy nem töltök fel oda semmit, csak amit meglátok, és esetleg megtetszik, vagy érdekes, azt osztom meg. :)



Ami ma nagyon felvidított, hogy a fizikám hármas lett (nem szoktam ilyen jó fizika dolgozatokat írni!) és a földrajzom pedig ötös és hármas (az ötös az elmélet, ami témazáró, a hármas pedig térképes feladat volt, de az csak egyszerű jegy... :) )

Nem nagyon tudok mit ínri most, nem sok mniden történt...
Ha minden igaz, még a héten fel is teszem az A Nyolcadik Utas a Halál című könyvről íródott véleményemet (ami egyfajta könyvkritikának is felfogható). Nem hiszem, hogy nagyon hosszú lesz, mert ezzel a könyvvel nagyon megbarátkoztam, tetszik, érdekes. De ezt majd később kifejtem. Remélem, még ma ki tudom olvasni. :) :)




~peace foREVer
Beth

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Mindenki azt akarja, hogy a barátod legyen. Rázd le őket... fogj velük kezet, légy barátságos, de tudd mire megy ki a játék."

- W. Axl Rose