2014. március 2., vasárnap

49 / 365 - 24. nap

24. nap: Hét dolog ami gyakran megfordul a fejedben

-mi lesz, ha...
-hol a telefonom és a fülhallgatóm?
-hol a füzetem, írni akarok
-mivel töltöttem el az időmet, ahelyett, hogy azt csináltam volna amit elterveztem?
-miért van ez így??
-miért ilyenek az emberek a másikakkal?
-mi lesz később?


 az első három ami vagy húsz percenként megfordul a fejemben, a többi az csak napi szinten :D :D



ami a héten kicsit feldobott (és még jobban felidegesített, mert mentek a félreértések ezerrel), az az volt, hogy a helyi könyvtáros lány, megkért, írjak egy cikket a helyi újságba (nem nagy lapra kell gondolni, jobb esetben egy hónapban egyszer megjelenik egy A3-as lapra kinyomtatott négy oldalas kis újság),írjak egy általam megkedvelt könyvről egy ismertetőt vagy kedvcsinálót, mindenki nevezze ahogy akarja. :)


így megírtam, nemsokára át is küldöm :D

Könyvajánló - Gordon Reece: Megtorlás


Ez az ausztrál író első könyve, ami ebben a stílusban megjelent, korábban ifjúsági és gyerekkönyveket írt. A fogalmazásán ez nem mutatkozik, a történet folyamán végig érdekesen fogalmaz, szinte ragad az ember keze a könyvhöz. Élethűen írja le egy anya és lánya félelmét, miután egy járt utaktól messze lévő házba költöznek, hogy a régi emlékeiket elfejtsék és új életet kezdhessenek. De egy éjjel egy betörő ébreszti őket, és azután, a két nő ismét megpróbál új életet kezdeni, több-kevesebb sikerrel. A múltjuk elől nem szabadulhatnak, tetteik kísérik őket még jó ideig… Elsősorban azoknak ajánlom ezt a könyvet, akik szeretik a borzongást, az izgalmas történeteket, és a megunhatatlan könyveket.

hát most ennyi tellett tőlem. Remélem, ez azért eléggé jó lesz :D

elegem van ebből a rohadt fészbúkból - tökéletesen működik, de mikor olyannal beszélnék, aki az ország túlsó végében él, akkor döglik be, és ki másnál nem működik az üzenet küldés, mint nálunk?!  Lehet, elege van belőlünk, naponta vagy száz üzenetet váltunk, de akkor is, ha írni akarok üzenetet, akkor ne álljon már az utamba :D Remélem, holnapra már megjavul, mert ha nem akkor nagyon mérges leszek :D :D


kb. én is ilyen "nyugodt" voltam, mikor Lonewolf írta, nem működik a face...



~peace foREVer
Beth

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Mindenki azt akarja, hogy a barátod legyen. Rázd le őket... fogj velük kezet, légy barátságos, de tudd mire megy ki a játék."

- W. Axl Rose