2014. december 30., kedd

az elmúlt évem

Sziasztok!
Elgondolkodtam ,hogy miért akarom, hogy a 2015-ös é v jobb legyen az ideinél. Hiszen, azért semmi tragédia nem történt ebben az évben, vagy valami, amiért olyan rossz lett volna ez az év. Hogy miért, azt most pár pontban összefoglalom.
Ami nem jött össze 2014-ben:
-jobban tanulni (nem, hogy jobb lennék, még rosszabb lettem. de ezt csakis a lustaságomnak köszönhetem.)
-elvégezni a kötelező önkénteskedési óraszámot (ami ötven óra. de ez tetszik, kötelező, hisz addig nem kapjuk meg az érettségi bizonyítványt, míg meg nincs. de önkénteskedés. na, mindegy. a lényeg, hogy bár nekikezdtem, nem sikerült befejeznem. eddig még csak hat órát teljesítettem, hogy miért, abba most inkább nem mennék bele. Siófokon akartam, az állatmenhelyen önkénteskedni, Shadow-val, de ez a része sem jött össze. majd talán jövőre. :)
-meghódítani a srácot aki tetszik (mert bár nem írok róla, de van ilyen nekem is. elvégre ember vagyok. :) az igaz, hogy nem is nagyon változtam meg, de ez szinte mindegy is, majdcsak úgy alakul, ahogy alakulnia kell, ezt inkább meghagyom a sorsnak, én nem avatkozom közbe. :) )
-és még egy teljes történetet sem írtam meg, a blogjaimmal se nagyon foglalkozom. (a blogokra nincs mentségem, lusta vagyok mint a föld, és ennyi. a történetírásnál inkább ihlethiány, túlzott maximalizmus, és a túl sok rajzolással töltött idő akadályozott meg ebben.)

És ami összejött:
-tetoválás. (ez volt az elsőszámú terveim egyike, és bár ugyan csak pár centis, és a minta is egyszerű, de nekem ez a világon a leggyönyörűbb, és kész. :) )
-anyu végre megérti, hogy amit szeretek, amiben hiszek, az nem lázadás, és nem unalomból csinálom, és nem is baromság, hanem ez is egy gondolkodásmód, és amiket szeretek, azokat is lehet szeretni. ez nekem rengeteget jelent.
-javítottam a gerincemen, sokat. bár még szinte minden nap nagyon fáj a hátam, már meg bírok egyenesen állni pár percig, és nem kell sokkal nagyobb méretű pólókat, pulcsikat hordanom, hogy ne látsszon a bordapúpom, mivel azt már szinte teljesen sikerült eltüntetnem. :)
-fát ültettem, és meg is maradt, sőt, már magasabb nálam pár centivel. :)
-rengeteg könyvet elolvastam, jobbnál jobbakat. rengeteg új világot megismertem, és rájöttem, nem is kell a boldogsághoz több, egy-két jó könyvnél vagy egy kis apróságnál. :)
-fejlődtem a rajzolásban. már felismerhető, mi akart az lenni. :D
-rengeteg szép fényképet készítettem a kis faluról, ahol élek. ez már csak azért is jó, mert mikor már mindent leromboltak, legalább képeken meg tudom majd nézni, milyen szép is volt ez a hely. illetve, próbálok minden pillanatot megörökíteni. nem a legkönnyebb, néha a technika is ellenem fordul, de valahogy mégis mindig sikerül. :)
-és ami talán a legfontosabb mind közül, hogy rengeteg jó élménnyel gazdagodtam, sok új, és szép emlékem lett a barátokkal eltöltött napokról. :)

mivel minden nap írtam egy keveset, blogba,naplóba, bárhová, így legalább minden napról maradt valami. bár a 365 oldal nem lett meg, majd jövőre igyekszem. :)

és persze még vannak apró örömök, de ezeket majd egyszer később sorolom fel. a lényeg, hogy kétszer annyi a jó, mint a nem jó. és nekem csak ez számít, mert hiába emlékszünk a rosszra, hiába tanulunk abból, a jó dolgokért szeretünk élni. :) én legalábbis. :)

az új év, új én fogadalmakban nem hiszek, így inkább tartózkodom ezektől. nem hiszem, hogy egy nap, teljesen meg tud változni az ember. a fogadalmakból meg úgyse szokott lenni semmi :D

Remélem, Nektek minden a lehető legjobban alakul. :)

~peace foREVer
Beth

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Mindenki azt akarja, hogy a barátod legyen. Rázd le őket... fogj velük kezet, légy barátságos, de tudd mire megy ki a játék."

- W. Axl Rose