2012. június 20., szerda

Miért??


Hello!
Ma találtam egy cikket a Starity – n. Méghozzá az állat kísérletekről.
Kicsi korom óta állatok között vagyok, így nem tudom elképzelni azt, hogy valaki például egy macskát ott elkezdjen szurkálni, csak azért, hogy egy új parfümöt fejlesszenek ki, de ezt csak én képzelem így, mások nem. Sokan ugyanis csak úgy vannak az állatokkal, hogy „Áh, ezek nem éreznek, ezek tökéletesek arra, hogy itt pusztuljanak el, és a kísérlet vagy sikerül, vagy nem. A hülye állat védőknek meg azt mondjuk, hogy nem, nem teszteltünk állatokon!” Ez azért már undorító.
Ma már csak arra mennek a nagy és híres-neves cégek, hogy minél jobb reklám pofákkal eladják a hosszú távon mérgező, állat kísérletezéssel letesztelt cuccaikat, a vezetők boldogan a zsebükbe tömhessék a dollárjaikat, az embereket meg beetessék minden szedett – vetett hülyeséggel
Ezt most muszáj volt kiírnom, mert sokan, miközben reggel az arcukra kenik a méreg drága alapozót, a szemhéjukra a legújabb divatnak tökéletesen megfelelő szemhéjfestéket, a szempilla spirállal áthúzzák a pilláikat, nem gondolnak bele abba, hogy ha nem rejtenék nehéz maszk alá az arcukat, akkor talán egy – két kutyát, macskát, nyulat, vagy egeret meg tudnának menteni a biztos haláltól. Mert, szerintem ha nem használnának az emberek annyi smink cuccot, kevesebb állat halna meg.
Szóval, mikor reggel sminkelni kezdtek, gondoljatok az aranyos nyulakra, és a több állatra, és utána álljatok neki.
ITT a cikk.

Ez az egér például nagyon aranyos, ilyeneken is kísérleteznek, sajnos… :(
A Zene legyen veletek
Beth

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Mindenki azt akarja, hogy a barátod legyen. Rázd le őket... fogj velük kezet, légy barátságos, de tudd mire megy ki a játék."

- W. Axl Rose