2013. október 15., kedd

Andy Biersack idézetek

Az elmúlt napokban, szeretem Andy Biersack (A Black Veil Brides énekese) iudézeteit olvasgatni, és mivel kevés magyar fordítást találtam, lefordítom, amit találtam. :)


 
“Stand up for what you believe in, even if you stand alone” 
Állj ki amellett amiben hiszel, még akkor is, ha egyedül maradsz.
 
“The people that tell you what you enjoy is wrong, or come in your life and tell you what you're wearing is wrong are miserable because they focus on the things that they don't like.” 
Az emberek megmondják neked, melyik élvezetek rosszak, vagy belépnek az életedbe, és elmondják, hogy amit viselsz azok nyomorultak mert ők csak arra figyelnek, amiket nem szeretnek.
 
“Each and every one of us has a fire that burns inside us. They can try like hell to put it out, but as long as we know in our minds who we are meant to be, they will never stand a chance.” 
 Mindannyiunk lelkében tűz ég. Ezeket meg lehet próbálni kitenni magunkból, mint a poklot, de amíg tudjuk, kik vagyunk, soha nem lesz esélyünk.
 
“Life isn’t about how popular you are, what boy or girl you’re dating or who you know. Life is about always being true to who you are and what you believe in. Never let anyone convince you that their way is better than your way.” 
Az életben nem az számít, mennyire vagy népszerű, kivel jársz, vagy kit ismersz. Az élet mindig arról szól, mi az igazság, és miben hiszel. Soha ne engedd, hogy más elhitesse veled, hogy az ő útja jobb, mint a tiéd.
 
“Bathe in your riches and friends, I'll stay here with my songbooks and pens.” 
Fürödj a gazdagságodban és a hírnevedben, én itt maradok az énekeskönyvemmel, és a tollaimmal.
 
“Stand up for what you believe in even if it means standing by yourself” 
Állj ki amellett amiben hiszel, még akkor is, ha egyedül maradsz.
 
 
“Pages of revelation lie open in your empty eyes of blue” 
 A kinyilatkozás üres oldalai fekszenek a szemeid kékségében.
 
“Create your own reality…become your own rockstar, find your passion.. .and we will be here every step of the way with you” 
 Alkosd meg a saját valóságodat... legyél a saját rocksztárod, találd meg a saját szenvedélyedet... és mi mindig minden lépésednél ott leszünk.
 
“Never give in, never back down” 
 Soha ne add be, soha ne add fel.
 
“Just because we wear make-up don't mean we can't kick your ass!”
 Az, hogy sminkeljük magunkat, nem jelenti azt, hogy nem  tudunk felrúgni téged.


 Ennyi lenne, mainek nem találtam meg a rendes fordítását. :)Legyetek rosszak. :)

Beth

4 megjegyzés:

"Mindenki azt akarja, hogy a barátod legyen. Rázd le őket... fogj velük kezet, légy barátságos, de tudd mire megy ki a játék."

- W. Axl Rose