2013. szeptember 27., péntek

Ghost

A Ghost blogomra ma tettem ki az új fejezetet, amit ITT meg is nézhettek. Még három fejezet, és egy epilógus lesz belőle, szóval, a befejező rész, ha minden a terveim szerint halad, két héten belül fel is kerül.

Ami nagyon elszomorít, az az, hogy az utóbbi időben, nagyon visszaesett a blogok olvasottsága, legalábbis a véleményekből ítélve. A statisztikákat nem nézem, azok csak számok. :) Szóval, szeretném, ha a Ghosthoz már több vélemény érkezne, mert ugyebár egy saját történetről van szó, nem pedig egy fanficitonről. Bár, a fanficekről... a Bodomos fanficemhez nagyon kevés, igazából a számított negyede, vélemény érkezett! Ami szintén elszomorított, mert elég hosszú fanfic lett, teljes erőbedobással írtam, és szerintem a történet is elég fordulatos. :) Na mindgey, a lényeg az, ohgy sokkal kevesebb a vélemény, és ez így nem jó. Remélem, a Ghostnál ez változni fog. :)

Legyetek rosszak!

Beth

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Mindenki azt akarja, hogy a barátod legyen. Rázd le őket... fogj velük kezet, légy barátságos, de tudd mire megy ki a játék."

- W. Axl Rose