2013. április 15., hétfő

Agyszülemény

Úgy döntöttem, készítek egy bejegyzést azoknak a gondolatoknak, amik mostanában foglalkoztatnak. Remélem, hogy akik elolvassák, azokat valamennyire elgondolkodtatja. :)


Ne gyűjtögesd a tárgyakat, csak az emlékeket. Soha, semmi nem lesz ugyanolyan, mint amilyen akkor volt. Csak egy dolog nem változik: a fejed felett a kék ég.

Az emberek jobban ragaszkodnak a tárgyhoz, mint ahhoz az emberhez, akihez a tárgyat kötik. Talán csak kényelemből, talán megszokásból. Akárhogy is, az emberek szép lassan elidegenednek egymástól.

Őrizd az akarat lángját! Amíg valamit igazán el akarsz érni, senki, és semmi nem állíthat meg!

Ha az utcán megbámulnak, tök jó érzés visszamosolyogni. Arra gondolnak, milyen furán nézel ki… Te pedig arra gondolsz, hogy milyen hülyék… :D

Azt nem értem meg, hogy miért kell az embereknek egymás után menniük… Megmérgezik magukat ezzel… Főleg a divattal és a haraggal. Ez a két dolog  a legrosszabb: A divat ellopja az egyéniséged egy részét, a másik részét pedig a harag emészti fel. Miért kell haragudni arra a szerencsétlenre? És miért kell úgy kinézni, mint az a lány, akit tegnap láttál a tévében???

Az Internet rombolja az emberek kommunikációs képességét”- mondom, és beülök Facebookozni.

Az emberek sokáig kutatták a boldogság titkát. Nem olyan nehéz dolog az. Csak magába kell nézni az embernek. Az az igazi boldogság, mikor egy arcon aggodalmas kifejezés helyett egy mosolyt látsz.A megelégedés maga a boldogság.


Ennyi mára. :)

Legyetek rosszak :D

Beth

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Mindenki azt akarja, hogy a barátod legyen. Rázd le őket... fogj velük kezet, légy barátságos, de tudd mire megy ki a játék."

- W. Axl Rose