2015. május 23., szombat

Elátkozottak

Sziasztok!
Végre végig értem az eddigi leghosszabb, füzetben 115 oldal terjedelmű történetemnek.
Három és fél hónap, rengeteg ébren, gondolkodással töltött éjszaka, egy füzet, két toll - ennyi kellett ahhoz, hogy elkészüljek vele.
Meg persze rengeteg beszélgetés. Nem csak a történetről, hanem úgy általában mindenről. Jó volt, hogy meg tudtam beszélni néhány (összesen hat) emberrel az írás során felmerült kérdéseimet, kétségeimet. És köszönöm a támogatást, a biztató szavakat. Ha nem lettetek volna, nem lennék itt. Köszönöm.

Farkaslány és Elátkozottak - ez volt a két lehetséges cím. Végül utóbbi mellett döntöttem, mivel ez jobban hangzik, és nem olyan klisés. :) Szerintetek, melyik a jobb cím? :)

Most egy kis ideig pihentetem az írást. Készülnöm kell az informatika szóbeli érettségire. Viszont ha vége a tanévnek, akkor nekiállok átírni egy régebbi fanficemet, a Hate me!-t. Saját történet lesz belőle, nem fanfic, amit sokkal részletesebben és jobban fogok majd megírni. Rengeteg ötletem van hozzá, amik már csak arra várnak, hogy leírjam őket.
De ez még a jövő. Hosszú út lesz, mire azzal is elkészülök, és előtte még van pár kötelességem, de már most alig várom, hogy ismét írhassak. :)

~peace foREVer
Darkness

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Mindenki azt akarja, hogy a barátod legyen. Rázd le őket... fogj velük kezet, légy barátságos, de tudd mire megy ki a játék."

- W. Axl Rose