2015. május 23., szombat

Elátkozottak

Sziasztok!
Végre végig értem az eddigi leghosszabb, füzetben 115 oldal terjedelmű történetemnek.
Három és fél hónap, rengeteg ébren, gondolkodással töltött éjszaka, egy füzet, két toll - ennyi kellett ahhoz, hogy elkészüljek vele.
Meg persze rengeteg beszélgetés. Nem csak a történetről, hanem úgy általában mindenről. Jó volt, hogy meg tudtam beszélni néhány (összesen hat) emberrel az írás során felmerült kérdéseimet, kétségeimet. És köszönöm a támogatást, a biztató szavakat. Ha nem lettetek volna, nem lennék itt. Köszönöm.

Farkaslány és Elátkozottak - ez volt a két lehetséges cím. Végül utóbbi mellett döntöttem, mivel ez jobban hangzik, és nem olyan klisés. :) Szerintetek, melyik a jobb cím? :)

Most egy kis ideig pihentetem az írást. Készülnöm kell az informatika szóbeli érettségire. Viszont ha vége a tanévnek, akkor nekiállok átírni egy régebbi fanficemet, a Hate me!-t. Saját történet lesz belőle, nem fanfic, amit sokkal részletesebben és jobban fogok majd megírni. Rengeteg ötletem van hozzá, amik már csak arra várnak, hogy leírjam őket.
De ez még a jövő. Hosszú út lesz, mire azzal is elkészülök, és előtte még van pár kötelességem, de már most alig várom, hogy ismét írhassak. :)

~peace foREVer
Darkness

1 megjegyzés:

  1. Best medical grade titanium earrings for beginners
    Earrings by our specialist team in the titanium nitride coating service near me construction, repair and titanium iv chloride manufacture titanium jewelry of new and exciting earrings, our camillus titanium knife primary titanium dental implants and periodontics focus is to enhance

    VálaszTörlés

"Mindenki azt akarja, hogy a barátod legyen. Rázd le őket... fogj velük kezet, légy barátságos, de tudd mire megy ki a játék."

- W. Axl Rose