Rólam

Most egy 18 éves, Tolna megyei lány blogján jársz. A teljes nevem nem nagyon szeretem, így inkább álnéven teszem közzé az írásaimat.
Nem vagyok az a bemutatkozás írogatós típus, így inkább csak a legfontosabbakat írom, amik szerintem meghatározóak a blogon, az írásaimban.

Nem vagyok beszédes, írásban jobban kifejezem magam. Túl hirtelen nyílok meg az embereknek, vagy csak akkor beszélek, mikor kérdeznek. Anyuval élek, és mindenben tisztelem Őt, illetve, igyekszünk minél inkább segíteni a másikat. Ebből a szempontból igazán szerencsés vagyok. Ahogy abból is, hogy van néhány barátom, akikre mindig számíthatok. Rájuk hallgatok, más tanácsára nem feltétlenül. Kissé lázadó típus vagyok, de csak akkor, ha nem látom valamiben a logikát, vagy nem érzem magam jól az adott helyzetben. A napjaim nagy részét álmodozással töltöm, illetve azzal, hogy minél több mindent belezsúfoljak egy-egy napomba. :)
Szeretem a színeket, de leginkább sötét cuccokat hordok. Tetszik a rocker, és a goth stílus, meg persze minden, ami nőies, valamennyire egyedi és kényelmes. :)

A szeretem-nem szeretem rész:
Szeretem a jó embereket, a jó zenéket, a boldog dolgokat, de vonz még a fantázia világa, és a legtöbb embernek "sötét" dolgok. Imádom a nyarat, de a többi évszakot is kedvelem. Igazából, a szeretem dolgokat nehéz lenne a teljesség igényével felsorolni, a nem szeretem dolgokat sokkal könnyebb, így inkább rátérek arra. Szóval, amiket nagyon nem bírok elviselni, az az ordibálás, a másik szidása, háborúk, hazudozás, a tehetség nélküli hírességek akikre felnéznek, a céltalanul élés, neonszínek, erős rózsaszín, ha valamit rám erőltetnek, és ha mossák az emberek agyát. Ha elhitetik velünk, hogy félnünk kell, és hogy sosem vagyunk elég jók. Azt hiszem, semmit sem hagytam ki. :)

Kedvenc időtöltésem a szeretteimmel lenni, vagy ha ez valamiért nem adott, akkor szívesen olvasok, írok, rajzolok, illetve zenét hallgatok.

Négy éve kezdtem el írni, már azt sem tudom pontosan, miért. Ez idő alatt az egyik kedvenc elfoglaltságommá, és az önkifejezésem legfőbb, számomra legegyszerűbb módjává nőtte ki magát ez a dolog. Aztán ott van a rajzolás. Ezt még csak két éve kezdtem el, és mivel elég önfejű vagyok ahhoz, hogy ne hallgassak másokra, mindent megpróbálok magam kikísérletezni, és csak a kísérleteim után kérdezem meg a rajztanáromat, hogy jó-e amit csinálok. Hogy még a végén sem a legkönnyebb utat válasszam. :P
Olvasás terén pedig, mindenevő vagyok, bár inkább a fantasy műfajon belül szoktam olvasgatni, ez meg is látszik a történeteimen.

A történeteim minden pillanatban velem vannak, és mindegyikben van egy kis darabka belőlem. A kezdetükről, illetve a mindennapi rövid kis gondolataimról, gondjaimról, ezen a blogon olvashatsz.
Köszönöm hogy benéztél, és szántál az írásaimra pár percet!

Legyetek rosszak! :)

2015. 07. 04.
Beth Rose Darkness

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Mindenki azt akarja, hogy a barátod legyen. Rázd le őket... fogj velük kezet, légy barátságos, de tudd mire megy ki a játék."

- W. Axl Rose